آری. اسمش Curacao هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا حتما باید کنف کنی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه گیری افتادیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گلپسر میدونم و گفتم که یکی این تنها مدار تغذیه نیست و شامل چند IC هه فقط اما توضیح دادم تو بالا . کلاس میزاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمیزاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه خونده باشی پست قبلی مو که خوندی ، منم همینو گفتم . اما وقتی گفته میشه مدار تغذیه ی IR3550 ، چی بگم ، مثال میزنم ، اشتبا میگی هست (که بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مثال نمیزنم ، میگی قضیه همین طوری هست که منم تایید کردم تو پستای قبل
یا حالا متوجه شدی حرفمو که هیچ ، یا نشدی که بازم هیچ ولی من حرف هر 3 تا رو تو پستای قبل تایید کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعجبم از اینه که من که متوجه ام چی میگین ، شما هم متوجه شدین چی میگم ، اما هی یه حرف رو میگین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تازه مثال هم زدم . گفتی غلطه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من که نمیدونم تو سری 9 از کدوم استفاده میکنه و منبعی هم در این باره نداد . اگه میشه یه منبعی بدیه که تایید کنه تو سری 9 از IR3553 استفاده میکنه
من گفتم نره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گاو ندیدم اصلا که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تیکه هم الان 3 باره توضیح دادم هم تو پستای قبلی و هم تو چن خط بالای همین پست . اما وقتی که من 600 بار در این باره توضیح میدم و مثال میزنم و هر چند غلط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رد میکنی ، خوب ملومه به جلوتر پیش نمیره ها . فک کنم همه تون متوجه شدین که نظر من و خودتون چیه
والا من محاسبه بلد نیستم . یه کم توضیح میدی که چجوری محاسبه میکنن؟ الان تو IR3550 هر فاز ، ظرفیت عبور 60 اهم رو داره دیگه ؟ درسته؟ این هم معنیش اینه که هر فاز میتونه 60 وات رو تامین کنه؟ آره؟ یه کم توضیح بده
ایسوز هم تو مادربردای سری قبلش که پر بود از 60 آمپری . نمونه اش همین
خا چی بگم؟ میدونین منظورم چیه اما کلاس میزارین که IR3550 مدار تغذیه نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باید دونه دونه اجزاش رو نام برد که تازه بگم مدار تغذیه هه؟

Bookmarks